Carver Elementary Media Center Addition

The need to have a media center that had enough space to host staff meetings and tutoring, as well as provide space for a circulation desk, was a request made by the Little Rock School District. We were asked to design a space to accommodate these functions and address the existing exterior courtyard space as a place to learn from as well. Staff, teachers and parents celebrated the new media center addition as the “Garden Room.” With the assistance of parents, Carver Magnet Elementary School received a grant to plant native crops in the existing courtyard space to provide a place for outdoor learning.

Little Rock, Arkansas | 2004

FacebookTwitterPinterestShare
Exterior view

Exterior view

Interior view

Interior view

New circulation desk

detail at circulation desk